OM OSS

Infinite Surveying AB startade 2017 och företagets grundare har gedigna erfarenheter av mätningsteknik inom bygg-och anläggning och har arbetat i branschen sedan början av 90-talet.

Infinite Surveying AB grundades 2017 och har sedan dess blomstrat tack vare sin djupa erfarenhet inom mätningsteknik inom bygg- och anläggningssektorn. Med en gedigen grund har företaget framgångsrikt etablerat sig som en pålitlig aktör inom branschen.

Vår specialisering inom mätningsteknik gör oss till en efterfrågad partner för byggföretag, arkitekter, projektörer, konstruktörer och privatpersoner. Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar för varje klient, oavsett projektets omfattning eller komplexitet. Vår breda kompetens och tekniska expertis möjliggör en mångsidig och effektiv hantering av olika typer av uppdrag.

För närvarande är Infinite Surveying AB aktivt engagerade i flera stora byggprojekt över hela Sverige. Detta inkluderar inte bara vårt engagemang i att tillhandahålla exakta och pålitliga mätningar, utan också vår förmåga att integrera oss sömlöst i projektteam och bidra till deras framgång. Vår närvaro i dessa projekt bekräftar vår ställning som en betrodd partner inom byggsektorn.

Vi strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan överträffa dem genom att erbjuda högkvalitativa tjänster och leverera resultat i tid. Vår dedikation till precision och professionalism genomsyrar varje aspekt av vårt arbete, vilket har bidragit till vår framgångsrika bana sedan starten.

Sammanfattningsvis är Infinite Surveying AB inte bara en mätningsspecialist utan en strategisk partner för alla som är involverade i bygg- och anläggningsprojekt. Vi ser fram emot att fortsätta vara en aktiv och pålitlig resurs för våra kunder och att fortsätta bidra till framgången för byggsektorn i Sverige.